Ervaar NAH

Ga naar ingeplande data

Een ongeluk in het verkeer, een beroerte, een hartstilstand of andere hersenaandoening. Allemaal situaties die niet-aangeboren hersenletsel (NAH) tot gevolg kunnen hebben. Alleen is dit niet altijd direct zichtbaar. Hoe herken je iemand met NAH en hoe ga je hier in je werk het beste mee om? Vergroot je ervaring en kennis met de workshop Ervaar NAH.

Quotes van enkele deelnemers

“Door de workshop heb ik meer inzichten gekregen en zie ik een wezenlijk verschil in benadering bij andere doelgroepen met een kwetsbaarheid”

“De workshop zit boordevol informatie die blijft hangen, omdat je het zelf ervaart en een ervaringsdeskundige zijn verhaal deelt. Het is interessant voor mensen die weinig ervaring hebben of zoals ik met bijna 20 jaar ervaring. Ik geef een 10+!”

Wat gaan we doen?

Ervaar zelf hoe het is om je staande te moeten houden met niet-aangeboren hersenletsel. Je gaat zelf ervaren en inzien hoe (onnodig) ingewikkeld deze maatschappij soms is en welke emoties dit kan oproepen. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en veel praktische tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

In deze workshop leer je:

  • inzicht in de denkwijze van en begrip voor iemand met NAH;
  • de oorzaken, zichtbare én niet zichtbare gevolgen van NAH;
  • hoe NAH wordt vastgesteld en hoe jij het kan herkennen;
  • wat voor invloed NAH kan hebben op het leven van mensen en hun omgeving;
  • hoe je aan kan sluiten in je houding en je communicatie.

Praktische info

Voor wie?

Deze workshop is interessant voor alle professionals en vrijwilligers die beroepsmatig in contact kunnen komen met mensen met (een vermoeden van) een beperking.

Hoe

Deze workshop wordt fysiek aangeboden.

Duur

De workshop bestaat uit 1 dagdeel van 4 uur.

Accreditatie

Deze workshop is geaccrediteerd bij SKJ en levert 4 opleidingspunten op.

Groepsgrootte

Deze workshop gaat van start bij minimaal 8 aanmeldingen.

Kosten

€150,- per deelnemer (vrij van BTW).

Heb je een vraag?

Of wil je deze training graag op maat voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op of kijk bij Veelgestelde vragen.

Neem contact op
Scroll naar boven