Ervaar LVB

Een licht verstandelijke beperking (LVB) herken je op het eerste gezicht vaak niet, maar kan veel invloed hebben op het dagelijks functioneren. De steeds complexer wordende samenleving zorgt ervoor dat veel mensen die op LVB-niveau functioneren moeilijker mee kunnen komen. Communicatie die niet aansluit, mensen die teveel verwachten en de digitalisering van de maatschappij kunnen leiden tot overvraging en uitsluiting van deze groep mensen. Hoe herken je iemand met LVB en hoe ga je hier in je werk het beste mee om? Vergroot je ervaring en kennis met deze workshop.

Wat gaan we doen?
MEE heeft een LVB-ervaringscircuit ontwikkeld, waarin deelnemers kunnen ervaren waar mensen met LVB in het dagelijks leven tegenaan kunnen lopen. Tegelijkertijd ervaar je hoe belangrijk het is om op het juiste niveau aan te sluiten qua houding en communicatie.

Met deze workshop krijg je meer begrip, inzicht en praktische handvatten in het omgaan en communiceren met mensen met een licht verstandelijke beperking.

Waar

Deze workshop wordt in het kantoor van MEE in Amsterdam aangeboden. Het kantoor ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand vanaf station Lelylaan. Het is ongeveer 5 minuten lopen vanaf tramhalte 1 en 17.

Bij het kantoor van MEE in Amsterdam is het betaald parkeren.

Adres

Trivium

Derkinderenstraat 10

1062DB Amsterdam

Duur
De workshop bestaat uit 1 dagdeel van 4 uur.

Accreditatie
Deze workshop is geaccrediteerd bij SKJ en levert 4 opleidingspunten op.

Groepsgrootte
De workshop gaat van start bij minimaal 8 aanmeldingen.

Heb je nog een vraag?
Neem contact op met training@mee-az.nl of 020 – 512 72 72.

Praktische informatie
  • Wanneer dinsdag 13 december 2022 van 13:00 - 17:00
  • Kosten Gratis
  • Locatie Amsterdam
  • Accreditatie SKJ, 4 punten
Schrijf je in
Trainer(s)
  • Kim Röben
    020 512 72 72
    training@mee-az.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Heb je een vraag?

Of wil je deze training graag op maat voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op of kijk bij Veelgestelde vragen.

Scroll naar boven